Dr. Tan’s Balans Methode

‘Dr. Tan’s Balans Methode’ is een eenvoudige, maar doeltreffende manier om pijn of andere klachten te bestrijden. De methode is geschikt voor zowel chronische als acute pijn, gecompliceerd of eenvoudige pijn. De methode zorgt voor snelle resultaten. Veel patiënten ervaren direct verlichting van hun klachten tijdens een eerste behandeling.

Pijn of klachten worden veroorzaakt door energieblokkades. De behandeling zorgt ervoor dat blokkades worden opgelost en de energie weer vrij kan gaan stromen. Hierdoor nemen pijn of klachten snel af. De meridianen vormen met al hun verbindingen een netwerk. De Balansmethode optimaliseert de werking door punten op de meridianen te kiezen die elkaar uitbalanceren. Door het selecteren van speciale punten op afstand kan het pijnlijke gebied beïnvloedt worden.Volgens Dr. Tan kun je het vergelijken met een lamp… Een lamp bevindt zich op een andere plek dan de schakelaar. Als de lamp het niet doet hoeft het probleem niet in de lamp zelf te zitten… Zo kan om pijn in uw voet te verminderen in de hand geprikt worden.

Meer dan pijnbestrijding

Deze methode kan niet alleen voor pijnbestrijding  gebruikt worden.  De ‘Dr. Tan Balans Methode’ is ook zeer geschikt voor herstel van het evenwicht bij mensen met chronische gewricht/spierpijn of interne aandoeningen zoals maag/darmstoornissen, slapeloosheid, menstruele/overgangsklachten, blaasproblemen, longproblemen, vermoeidheid en nog meer.